Курс за юмейхо терапевти

Уикенд Юмейхо Курс - 5,6,12,13, 19,20 Октомври 2019 г.

Курса се провежда от лицензираният инструктор V дан - Емил Йончев с над 7 години опит в прилагането на юмейхо терапията.

Курса по юмейхо е за първа и втора степен - едновремено. В него курсистите се запознават със 100-те юмейхо похвата и се научават да ги прилагат. Усвояването на даден похват вклюва: позиция на пациента, позиция на терапевта и прилагане на техниката по прарилен начин. Изучават се също анатомия на човешкото тяло, позиции на таза, видовете гръбначни изкривявания, диагностика на тялото според Юмейхо методиката, както и кога да не прилагане определени похвати (т.нар. показания и противопоказания).

Края на курса по Юмейхо не поставя край на отношенията с обучаващия - напротив! Обучението продължава и след това чрез сувети, наблюдение върху начина на прилагане на похватите, както и със съвети за конкретни пациенти и споделяне на опит. Веднъж в месеца Студио "Йога за Всеки" организира среща на практикуващи юмейхо, където хората общуват, обогатяват се и се учат.

"Каня Ви да завършите курса за юмейхо терапевти, защото ще откриете много повече от очакваното. Ще откриете начин да помагате на близките и приятелите си, ще усвоите нова професия, ще срещнете нови приятели, ще общувате и ще се забавлявате..."     Емил Йончев

Финансови условия на обучението: 

лигаменти, мускули и нерви.
Цена на курса - 800 лв.
- Отстъпки, които можете да ползвате:
- Отстъпка от 30% за записване до 28.09.2019 г.
- Отстъпка при записване на двама участника заедно - 1120 лв. за двамата.
- Хора, които са завършили курса и желаят да си опреснят знанията ползват 50% отстъпка от цената.

 допълнителна информация може да получите на телефон 0885509184

 

Допълнителна информация