Fit Йога

Фит Йога за стягане и отслабване и поддържане на форма!

Фит Йога е един добре балансиран меланж от фитнес упражнения и йога упражнения (асани). Заниманията по фит йога се различават съществено от занимания по класическа хата йога. Подбрани са такива пози и комплекси от пози, че максимално всеобхватно да ангажират мускулите на тялото, като при това има акцент върху зоните на корема, седалището и бедрата.

Ако сме успeли да привлечем вниманието ви, ето и схемата на едно занимание:

1.Настройка / важна част от всяка дейност, понякога свършваме дадена работа за минути, а се настройваме часове/

2.Раздвижване на ставите с цел избягване на травми

3.Комплекси от пози за загряване

4.Фитнес част с акцент на корем, седалище и бедра

5.Комплекс за стимулация на жлезите ( в 30% от случаите наднорменото тегло е причинено от хипофункция на жлези)

6.Сугистивна релаксация (За по-лесно спазване на хранителен и двигателен режим. Създава правилна ментална и емоционална настройка, гарантираща крайния успех)

7.Много беседи, свързани с правилно хранене, емоционална хигиена, мотивация.

Fit йога ще промени отношението ви към тялото, храненето и физическата активност. Свалете излишните сантиметри от талията и бедрата си по един приятен и здравословен начин!
Ние от Студио Йога за всеки вярваме, че практиката на Фит Йога за стягане и отслабване чудесно ще се впише във вашата стратегия да поддържате тялото си във форма.

Важно е да се отбележи, че във време, в което се говори много за НЛП и автопрограмиране, в схемата на заниманието по Фит Йога има автосугестивна част, в която с методите на релаксацията и самовнушението повишаваме ефективността на практиката и постигаме една лекота на спазването на хранителния и двигателен режим.


Практиката по Fit йога е много интензивна и динамична и е подходяща за млади хора - до 42-45 години!

Методиката, по която се работи, е изключително ефективна и резултатна!

Освен работата с тялото, в методиката са включени и  практики за правилна психическа и емоционална настройка и позитивно мислене, както и подробни инструкции за правилно хранене!

FIT йога е енергична практика на йога, която допринася за повишаване на гъвкавостта, силата, концентрацията и енергията. Съчетание от динамично и статично изпълнявани йога асани, водещи до изгаряне на мазнини. Акцентът е поставен върху проблемните зони на тялото – ханш, талия, корем и бедра, които отлично се стягат и оформят. Практикуването на боди фит йога дава прилив на енергия и укрепва и най-слабите мускули. Съчетава динамичен комплекс упражнения, характерни за източното бойно изкуство тае-бо, пилатес стречинг, контролирано дишане и релаксация. Отлична комбинация за каляване на тялото и духа.

Малките групи - до 10 човека, позволяват на всеки да се обърне специално внимание!

Йога за гърба | Курсове по Йога за начинаещи | Юмейхо терапия | Цени

Fit Йога - кое е различното?   Защо 100 гр. на ден?  Здравословно отслабване

 

 

 

Допълнителна информация